Rikke er passioneret hundemenneske med alt hvad det indebærer. 


Hun er uddannet veterinærsygeplejerske og har arbejdet inden for faget i 18 år. Hun har løbende taget en del kurser og efteruddannelser, bl.a inden for adfærd.

I 2012 startede hun RB Hundecentrum, som i dag udgøre hjemmearbejdspladsen. Hun er uddannet fysiologisk hundemassør, hundetræner og Brugsprøvedommer. Så ja, man kan vel sige hun er gået helt i hundene. Rikke er, som DKK uddannet opdrætter, ildsjælen bag Kennel Lab Showtime's, som startede i 2009. Hun holder af at træne hundene og stille dem på markprøver. I jagtsæssonen er hun en del afsted på opsamlinger og aftentræk.

Leif er passioneret jæger med alt hvad det indebærer.


Han er uddannet grafisk trykker, men efter en del år i faget, valgte han et karrieskifte. I dag sidder han som formand i et entreprenørfirma. 

Leif er vokset op med jagt og har været med fra han var helt lille. Han holder af bukkejagtens stille og rolige jagtform, men glæden er mindst lige så stor når efterårets jagter starter. Han holder af at gå igennem med hundene, som driver og apportør hvor han bruger de ældste hunde, som ikke længere bruges på prøver.  Desuden bliver det til mange fine dage på aftentræk, gåsejagt og riffeljagt.