Fine Resultater


RJK Apporteringsprøve d.13/4.

Astrid Silleborg var afsted med Lab Showtime's Papaya Pale Ale "Agi" på RJK Apporteringsprøve  ved Alken Enge i Skanderborg. De gik en flot prøve og bestod i fin stil. Kæmpestort tillykke.


DKK Rallyprøve d. 14/4.

Linette Olesen og RBM NW1 Lab Showtime's Go Back And Do A Rally Twist "Nova" stillede i dag til dobbelt Rallyprøve og gjorde det virkelig fint. De gik til henholdsvis 87 og 97 point. Det udløste de sidste 2 gange bestået til, at udløse titlen RLB-B (Rally Begynder Bronze) Kæmpe stort tillykke.

Flotte Resultater i weekenden 6+7 April !


DCH Bording Elite klassen

Else Grønkjær og Lab Showtime's Sylvester Stallone havde en særdeles flot dag med en række af 10 taller på sedlen. En virkelig stabil præstation sikrede dem en plads på podiet med en flot 3 .plads

Stort tillykke

DKK Rally Beg.kl

Linette Olesen og RBN NW1 Lab Showtime's Go Back And Do A Rally Twist "Nova" gik en super flot bane til 90 point, som sikrede dem en super flot 3.plads

Stort tillykke til Team Tigerdyr

DCH Vejle Eliteklassen

Lisbeth Keller og Lab Showtime's Goose Hunter "Rille" var atter afsted i Eliteklassen og sluttede dagen med en flot 4. plads, som gav en velfortjent strandtur.

Stort Tillykke

Twerk er scannet


Lille Twerk er i dag på dag 26 i sin drægtighed og er blevet scannet drægtig. Scanningen kunne umiddelbart afsløre 7 sunde og fine fostre. Vi glæder os over det fine kommende kuld efter Femmer. Hvis kønfordelingen falder ud efter ønsker, forventer vi at alle hvalpe er reserveret.

Resultaterne tikker ind her i påsken!


Flittige hvalpekøbere har atter vist virkelig fine poter i forskellige regier - jeg er stolt af, at mit opdræt føres så fint i forskellige dicipliner og gør det godt.

DCH Eliteklasse

Lisbeth Keller og Lab Showtime's Goose Hunter "Rille" havde d. 26/3 debut i DCH Eliteklasse. Hele dagen gik de sammen stabilt og sluttede dagen med bravour og fik en flot 1.plads m. 373,25 point a 400 mulige. Kæmpe stort tillykke

DCH Rally Ekspert

Astrid Würtz og RBM RØM Lab Showtime's Partridge Hunter "Ninja" havde d. 28/3 debut i DCH Rally Ekspertklasse. De gik en flot bane og smed kun 8 point. Det rakte til en flot 4.plads m 92 point. Kæmpe stort tillykke

DRK Beginnertest Reg. Centrum

Astrid Silleborg og Lab Showtime's Papaya Pale Ale "Agi" stillede i dag d 29/3 på DRK Beginnertest i reg Centrum. Sammen gik de en virkelig fin prøve, som gav dem et velfortjent Excellent. Kæmpe stort tillykke

DKK Nosework i Randers

Lone Jeppesen og Lab Showtime's No Peace Like In Heaven "Tea" stillede d.29/3 i DKK NW1 i Randers. De lavede 4 flotte søg og scorede 100 point, et af søgene gav en fejl, da Tea tog den direkte vej til kilden, som gik uden om istedet for inden om en startkejle - klog hund. I køretøjssøget snuppede de en 3. plads og de 100 point udløste titlen NW1. Kæmpe stort tillykke.


Lisbeth & Rille

Lone & Tea

Astrid & Ninja

Astrid & Agi

DCH Esbjerg A kl. d. 24 Marts


I dag stillede Dorte og BH FPR2 FPR3 RBM RØM LP1 Lab Showtime's Tsunami "Tesla" i A klassen. 

De kom som eneste hund af 15 i klassen igennem med oprykningspoint. Desuden toppede de dagen med, at stå øverst på podiet med en 1.plads

Kæmpe stort tillykke og godt kæmpet.


Twerk & Femmer


Twerk har været på besøg hos Femmer 10 og 12 Marts. Om fredagen før første parring lå Progesteronen på 3,16 ng og sammenlignet med hendes tidligere målinger som har været meget stabile, formodede vi ægløsning lørdag aften/nat. Så vi gav det en chance søndag aften, med det i baghovedet det evt kunne være lidt tidligt. Twerk er meget nem at læse hvis hun ikke er klar. Femmer har ikke parret før, så Twerk guidede ham fint. De legede lidt og Femmer begyndte meget meget høftligt, at blive mere pågående. Efter en halv time med et par lige ved og næsten forsøg, fik de en kort pause. Da vi kom ud igen, havde Femmer helt tydeligt dannet sig et billede, af hvad det og hvordan det gik ud på. Efter lidt leg hang de sammen. Twerk blev dog lidt urolig ved låsning og pep lidt, det er ukendt og jeg havde mistanke til, vi måske nok var en kende tidligt på den. Hun slappede dog hurtigt af og så stod begge hunde super fint. Vi nappede en måling mandag morgen, som viste 10,89 ng og at hun havde haft ægløsning, men bekræftigede min mistanke til en kende tidlig 1 parring.  Sæden lever dog fint i tæven op til 5-6 døgn så ingen skade sket.

Vi parrede igen Tirsdag formiddag og det blev en helt nem og ukompliceret parring lige efter bogen og som jeg kender den fra Twerk. Vi vil rigtig gerne have progesteronen på omkring 13-15 ng ved første parring. 

Nu er det blot den søde ventetid ind til scanning, hvor det kan afsløres om Twerk er drægtig og hvor mange hun ca bærer på.

UWT i Region Sydjylland


Dorthe og Lab Showtime's Learning To Live "Dia" havde debut i Novice kl (Åben) og det gjorde de med manér.

2. Vinder m. 96 point

Kæmpe stort tillykke

Uoff. Beginnertest i Region Nordjylland


Cathrin og Lab Showtime's Brown Ale "Joey" gik en super flot og stabil prøve, dog med en enkelt ridse i lakken i form af en dummy på jord ved aflevering. Øv øv. Det ellers fine arbejde blev belønnet med Very Good

Flot gået og næste gang sidder den i skabet er jeg sikker på.

Uoff. NW 1 Prøve

D.24.02.2024

Lone og Lab Showtime's No Peace Like In Heaven "Tea" stillede i dag til en uoff. Nosework prøve i klasse 1. Det må man sige de gjorde flot og stabilt.

De lavede alle 4 søg flot, præcist og hurtigt - flot arbejde.


100 point, 0 fejl og en samlet tid på bare 56 sekunder.

Stort tillykke 

UWT Lykkesholm 

D. 17.02.2024

Imens jeg i dag dømte Brugsprøve i Århus, var 3 flittige hvalpekøbere afsted på UWT i Beg.kl.

Cathrin og Lab Showtime's Brown Ale "Joey" gik en fin og stabil prøve hele vejen igennem, med flotte point. De sluttede på 92 point og kunne runde dagen af som 1. vinder Stort tillykke.

Astrid og Lab Showtime's Papaya Pale Ale "Agi" gik og også stabilt med flotte point og lå lunt i svinget - mega ærgeligt med et knald på sidste post, øv øv. I kommer stærkt igen.

Tonny og Lab Showtime's Crow Hunter "Ecco" lavede et par rigtig fine poster, mens der må pudses og poleres på lidt andre ting. I fik en super træning og kommer stærkt igen.

En fantastisk jagtsæson er slut!

Både Leif og jeg har nydt denne jagtsæson med hundene. Vi har været en del afsted begge to og det har slidt lidt på hundene. Josie på 11,5 år har været aktiv hele sæsonen og selv om hun ikke er så hurtig mere, så arbejder hun super stabilt. De restituere nu lidt i kroppen og vi må tilbage til træning, så vi kan gøre lidt ved det, som er slidt lidt på under jagterne. Alle hundene tjekkes jævnligt igennem i bevægeapperatet og får rette skævheder og behandles muskulært.

Jeg sluttede sidst i januar  med den sidste slyngeljagt i bedste selskab og efter Leif kom hjem fra Skotland blev der også et par afsluttende jagter og timer med riflen.

Flemmeing Groes Højer

DKK Lydighedsklasse 1

Sommersted 10.02.2024

Det har vi aldrig prøvet så det kan vi nok godt! Dorte og Tesla leverede en flot debut til DKK LP1 konkurrence i dag. 

Flotte point som udløste en 1. præmie og titlen LP1

LP1 titel til Dorte & Tesla

BH FPR2 FPR3 LP1 RBM RØM Lab Showtime's Tsunami "Tesla"

Nosework prøve kl.2


Randers 04.02.2024


Linette og NW1 RBM Lab Showtime's Go Back And Do A Rally Twist "Nova" stillede i kl.2, som indebærer at lokaliserer og færdigmelde 1-2 kilder i hvert af de ialt 4 søg. Kilderne kan i klasse 2 sidde højt og lavt, utilgængelige og på den måde en væsentlig sværhedsgrad fra klasse 1.

Det gjorde de bravende flot og fik flg. placeringer


2. plads i Indesøg

3. plads i Beholdersøg

Samlet 3. plads med 0 fejl i klasse 2.


Stort Tillykke!

Ayton i Skotland

Leif startede året ud med en herretur til Skotland på småvildtjagt. De havde 3 flotte jagtdage i fantastisk vejr. Et prof picking up team af labradors og spaniels gjorde et super arbejde. 

Snepper, fasaner, harer og en enkel ræv prydede paraderne.

De havde en fantastisk tur og det er vist ikke sidste gang. 

Med hjem havde han en hilsen til mig fra Christina, som jeg kender. Verden er lille - af alle mulige steder man kan jagte i det skotske, så var det hos Christina og Thor de havde booket jagt turen.

Nyheder & Resultater


2024 Starter med en ny hjemmeside og der ligger et utal af resultater og nyheder tilbage til 2009 på den gamle hjemmeside. Det er desværre ikke muligt at flytte det år. Så har besluttet at starte nyhedssiden her på en frisk - dog med et lille udpluk fra 2023. Der er tikket utrolig mange flotte resultater ind fra de dygtige hvalpekøbere. Der er deltaget på jagter, markprøver, Nosework, Rally, DCH konkurrencer og vi er stolte af dem alle. Opdateringen fra 2023 bliver et lille galleri, som giver et godt indblik i stort og småt fra Lab Showtim'erne.

Vi selv har nydt en fantastisk jagtsæson og jeg har stillet Mega på et par prøver i september.