Welcome to

Lab Showtime's Labradors

  Home About us News The Dogs Puppies Gallery Bred by us Contact

 

 

 

17.12.2012

Så er det rette hjem fundet til Mojo! Interessen for ham har været stor, men min mavefornemmelse var ikke som den skulle være ved de første henvendelser. I morgen tirsdag d. 18 december flytter lille Mojo ind hos Toni og Tom i Ebeltoft. Tom har Sclerose og ud over en dejlig familiehund, skal han have en ny servicehund, som kan hjælpe ham i dagligdagen. Toni har trænet deres tidligere servicehunde og det gør hun selvfølgelig også med Mojo. Jeg er meget spændt på, at følge Mojo i hans nye tilværelse som servicehund - jeg håber han bliver rigtig dygtig til sit nye job. Nu vil jeg gøre alle hans ting klar til afrejse - pyha det bliver hårdt, at sige farvel, har jo alligevel træne i 5 uger med den lille fyr. Godt han ikke skal så langt!

 

Første dag i det nye hjem

30.11.2012

Så blev det tid til en opdatering igen. Tiden drøner afsted og der er nok at se til med 4 hunde der skal trænes og ny uddannelse til fysiologisk hundemassør, samt nystartet firma. Det går godt med hvalpene ude i deres nye hjem og jeg har fornøjelsen af Sally og Molly hver tirsdag til hvalpetræning i Århus. Derudover ser jeg også Balder og Lady når vi samles til fælles træning for hvalpene. Desværre bor Athene og Zenia lige langt nok væk til, at de kommer fast til træningen, men det forlyder, at der er styr på træningen og de er lærenemme - dejligt. Jeg får jævnligt billeder fra hvalpene og kan se de trives - de billeder i bedst kvalitet er langt ind på hvalpenes egen side.

Her er lidt billeder fra en af vores morgenture i det skønneste frostvejr i de tidlige morgentimer, så bliver det ikke meget smukkere!

Bagefter velfortjent afslapning

Andekuldet er flyttet hjemmefra/The Ducklitter has moved to their new families

Så er hvalpene flyttet hjemmefra og alle har meldt tilbage, at turen hjem gik rigtig fint og uden de store problemer. Hvalpene er hurtigt faldet til i deres nye omgivelser og hvor er det bare skønt med disse gode tilbagemeldinger, Tak for det alle sammen. På søndag er det første fællestræning for kuldet hvor jeg glæder mig til, at se hvalpene igen. Dog her jeg fornøjelsen af Sally og Molly hver tirsdag til hvalpetræning i retriever klubben. Hvalpene har fået hver deres side her på hjemmesiden hvor jeg løbende vil opdaterer med de billeder eller resultater i sender mig. Link til hver hvalps side finder i på siden Bred by us - tryk på hundens navn, så kommer frem til dens egen side. Her hjemme er der blevet stille med kun 2 hvalpe tilbage - vores egen Josie og brormand Mojo, som er hos os til vi har fundet den rette familie til ham. Både Josie og Mojo er startet til hvalpetræning. Hvalpene er nu introduceret for resten af vores flok og alle nyder nu hinandens selskab store som små!

Vi har planlagt at tage på skue i Århus i Januar, hvor DRK region Østjylland holder vinterskue. En god socialisering for de små og tilvænning til, at komme i ringen. Josie skal med i babyklassen, Buffy i åben og Gabbie i CK klassen. Hvis Mojo stadig er hos os, skal han naturligvis også med i baby klassen.

Lab Showtime's Lonesome Dove "Bounty"

Jeg har modtaget disse skønne billeder af Bounty, som er fra Westernkuldet. Hun har åbnet jagtsæssonen med manér og gør det rigtig godt - hun letter fasaner med stil, finder anskydninger og apporterer til Steffen. Tusinde tak for de dejlige billeder.

___________________________________________________________________________________________________

NYT FRA HVALPEFRONTEN 16.09.2012

Alt ånder fred og idyl på hvalpefronten. De andre hunde er allerede velkomne omkring hvalpekassen og Gabbie tager det hele i stiv pote. Alle hvalpene spiser og tager på som de skal og Gabbie passer dem til UG! Temaet for dette kuld er ænder - så det bliver et andekuld. Navnene og halsbånd farve er fordelt - meeen jeg venter med at give halsbånd på til de er lidt større. De gule har alle fået fint pigment og trædepuderne, snuder og læber er nu næsten helt sorte. De kommer alle fint og hurtigt rundt i hele hvalpekassen, hvilket de gjorde nærmest fra dag 1. Vi har haft det første korte visit af min far og mor, samt mine niecer, som Gabbie kender rigtig godt og er helt tryg ved.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

HVALPENYT 13.09.2012

Gabbie har d. 12.09.2012 født 8 skønne hvalpe (4 sorte tæver, 2 gule tæver og 2 gule hanner) Alt gik rigtig fint og Gabbie er en fantastisk hundemor. Der er stor interesse for dette kuld, hvilket glæder os meget, da vi synes kombinationen er meget spændende. Der er en sort tæve og 2 gule hanner der endnu ikke er reserveret.

Der vil jævnligt blive opdateret med nye billeder, samt hvalpenyt hver uge, nederst på hvalpesiden Puppies

En helt ny og ubrugt pote med fint begyndende pigment 1 døgn gammel

___________________________________________________________________________________________________________________________________

SUNDHEDSRESULTAT 29.08.2012

Gabbie er blevet testet for Arvelig Nasal Parakeratose (HNPK) med resultatet: Normal/Clear

Gabbie has been testet for HNPK and she is Normal/Clear

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Officiel Workingtest Rohden Gods 18.08.2012

Mack (faren til vores kommende kuld) har atter vist poter og igen gjort det rigtig flot.

Vinderklasse bestået

Vi ønsker Mack og Niels Henrik stort tillykke med resultatet

___________________________________________________________________________________________________________________________________

HVALPE I VENTE

Gabbie er nu 5 uger i drægtigheden og hun begynder at fylde lidt mere. Hun er spring fyldt med energi og absolut glubende sulten.

RETRIEVERDAG/UNOFF. SHOW AND FIELD TRIAL IN FJELLERUP 23.06.2012

Dommer/Judge: Johannes Poulsen c-prøve/field trial, Susanne Forchhammer skue/show

 

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie"

Excellent 1. vinder BTK3/Excellent 1.winner 3. best bitch

3. præmie C - begynder/3. price field trial Novice class cold game

 

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy"

Very Good juniorklasse/junior class

 

Vi ønsker igen "Mack" tillykke med en super flot præstation idag. "Mack" blev idag 3. vinder i vinderklasse på C prøven og blev BIM på skuet - dette udløste en meget velfortjent DUALVINDER!!!!!

Vi glæder os til hvalpe efter "Gabbie" og "Mack" - se mere under Puppies.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Retrievermesterskabet 17.06.2012

Hanhunden Vistorp Ending Mack, som Gabbie skal parres med i næste løbetid, gjorde det super godt denne weekend. Niels Henrik førte Mack fint igennem prøven og de sluttede som 6.vinder m. udmærkelse.

Vi ønsker dem stort tillykke og glæder os til hvalpe efter denne kombination. Se mere under Puppies!

____________________________________________________________________________________________________

DRK BRUGSPRØVE/DRC wORKINGTRIAL 13.06.2012

Dommer/Judge: Peter Bloch og Karin Nordenhof

Lab Showtime's Walking Thunder "Cuba": bestået/passed

Jesper førte Cuba flot igennem brugsprøven og bestod med 39 point - FLOT og stort tillykke!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jægerforbundets Apporteringsprøve/Retrieving test 10.06.2012

Dommere/Judges: Johny Johannesen og Kim Schrøder

Lab Fairytae's All Dressed Up "Gabbie": bestået/passed

___________________________________________________________________________________________________

DKK National Udstilling/DKK National Show 28.05.2012

Dommer/Judge: David W. Shield (GB)

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy": Very Good 3. vinder Junior klasse/Very Good 3. winner Junior class

Kritik/Critic

Balanced bitch with a lovely head shape, good eye and expression, well set ears, best of legs and feet, very clean over the neck and shoulders, good bend of stiffles, excellent tail shape, very sound positive mover, just needs to developing more body to complete the picture.

Buffy 1 år/year

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabie": Excellent Åben klasse/Excellent open class

Kritik/Critic

Bitch of very good bone and substance troughout, she keeps a very feminin outlook, very good headshape, with a lovely eye and expression, weel set ears, strong muscular neck, set in well placed shoulders, best of front with a lovely depth of chest, pleasing body shape, well muscled hind quarters, in good coat, very sound positive mover with good reach and drive.

Gabbie 2,5 år/year

_________________________________________________________________________________________________________

DRK Certifikat udstilling/DRC Show 27.05.2012

Dommer/Judge: Mikael Tranholm (DK)

Lab Showtime's Buffalo Girl: Good Junior klasse/Junior class

Buffy faldt absolut ikke i dommerens smag i dag - iflg. ham var stort set intet korrekt på Buffy, og så mente han at hun var alt for spinkel og tynd!!!! Heldigvis har jeg min samme skønne hund med hjem, som jeg kom med.

_______________________________________________________________________________________________________________

Sundhedsresultater på Westernkuldet/Health results of the Westernlitter

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy": B/C, 0/0, OCD clear

Lab Showtime's Lonesome Dove "Bounty" A/A, 0/0, OCD clear

Lab Showtime's Open Range "Smilla" C/C, 0/0, OCD clear

Lab Showtime's Walking Thunder "Cuba" B/A, 0/0, OCD clear

Lab Showtime's The Cowboy Way "Basil" A/B, 1/0, OCD clear

Lab Showtime's Snowy River "Gourmet" A/A, 0/0, OCD clear

Lab Showtime's Cold Mountain "Zako" A/A, 0/0, OCD clear

Generelt rigtig pænt resultat for kuldet. Buffy's ene hofte blev desværre C pga. af en anelse løshed, som dyrlæge meddelte " den ligger lige på grænsen mellem B og C" så vi omfotografere på senere tidspunkt.

_________________________________________________________________________________________________________

Kenneltræf med Westernkuldet 20.04.2012

I anledningen af, at Westernkuldet fyldte 1 år blev der d. 20 April holdt kenneltræf ved Sanne's hundecenter. Vi havde nogle skønne timer sammen med veltilrettelagt træning og en lille konkurrence styret af Sanne. Der var tilrettelagt 3 poster med 3 øvelser på hver. Post 1. Agilty: Springteknik med 5 spring, tunnel og forkryds, en fremmede verden for os alle, men sjovt var det. Post 2. Lydighed: Baljeøvese, rally (sit, stå, dæk), (en 3. vending), (et skridt til højre/plads) Lineføring/fri ved fod slalom mellem 4 elementer. Post 3. Jagtøvelser: Vildtbehandling, apportering over å og dirigering. Skønne timer med mange smil på læben. Stort tillykke til hold 3 Bounty/Steffen og Lasse/Gourmet der vandt konkurrencen!!! Tak til Sanne for en rigtig god eftermiddag og hvor var det skønt at se jer alle sammen igen.
KENNELTRÆF MED WESTERNKULDET

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

DRK uoff. Workingtest i Skive/DRC unoff. Workingtest 08.04.2012

Dommer: Brian Rasmussen, Niels Grønbæk og Peter Bloch

Lab Fairytale's Alle Dressed up "Gabbie" bestod i dag begynderklassen/Novice class passed

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

DRK Brugsprøve på Clausholm/DRC workingtrial 25.03.2012

Dommer/Judge: Bitten Poulsen

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy" Bestået/passed

Lab Showtime's Lonesome Dove "Bounty" Bestået + bedste hund/passed and best dog

Vi ønsker søster Bounty stort tillykke med det flotte resultat og godt ført af Christian, som lige snuppede brugsprøven, da far Steffen var udenlands. Rigtig flot arbejde!!

Lab Showtime's Lonesome Dove/Christian - Lab Showtime's Buffalo Girl/Rikke - Lab Showtime's Walking Thunder/Jesper

Cuba og Jesper var også forbi Clausholm i dag og snuse til markprøverne og ganske snart er de også brugsprøveklar. Tak for rigtig godt selskab allesammen - glæder mig til vi ses igen om ikke så længe.

____________________________________________________________________________________________________________________

DRK uoff. workingtest på Lykkesholm/ DRC unoff. workingtest 05.03.2012

Dommer/Judge: Steen Bisgård, Jesper Bromerholm og Peter Riemenscheider

Gabbie: 53 point begynderklasse - ikke bestået

Post 1: Tramp m. 2 enkel markeinger 9 point, Post 2: restningsbestemt søg 15 point, Post 3: drev med 30 sek. ro på post: 10 point, Post 4: dirigering 19 point, post 5: enkel markering m. skjult nedfaldssted i dynd/blade 0 point.

Gabbie arbejde rigtig godt på alle posterne og de point der blev trukket, var pga. at jeg gav ekstra bliv kommando ved ro på post - dagens tema var RO PÅ POST og der blev slået hårdt ned på det og helt fair! Desværre får vi ikke dagens sidste markering hjem, selv om Gabbie knoklede på i terrænet.

En lærerig dag med gode poster, hvor dog kun 7 ud af 28 hunde bestod - Tak til alle I dejlige hundefolk, som gjorde en lidt svær dag, efter tabet af min højtelskede Hidalgo, til en god dag. Vi ønsker Helle og Tracy tillykke med en meget fin debut på WT - de bestod og sluttede som 4. vinder.

________________________________________________________________________________________________________________________________

26.02.2012

En helt almindelig morgen d.23 februar blev på få sekunder ændret til et maridt... Som altid lukker jeg poterne i haven og de drøner glade rundt og ude på vores frosne sø som de plejer. Jeg var obs. på søen, men der var endnu tyk is på overalt og alle 5 var ude på den uden problemer. Ind og spise og endnu en tur........ Hidalgo står ude midt på isen og pludselig giver isen efter og han falder i. Han forsøger at kravle op og de andre hunde drøner ud på isen også, så jeg stryger ud i haven og kalder dem ind og løber ned til søen for, at hjælpe Hidalgo. men da jeg kommer derned er han væk. Jeg springer i og forsøger at kæmpe mig igennem isen så hurtig som jeg kan, men da jeg kommer ud hvor han er faldet i kan jeg ikke finde ham - jeg bliver nødt til at svømme tilbage da jeg efter den blot korte tid i vandet ikke kan mærke ben og arme og har svært ved at få luft. Men på vejen ind finder jeg ham og hiver ham med ind og forsøger hjertemassage og mund til snude, men jeg slog ikke til her - jeg kom for sent til, at hjælpe min sorte dreng da han var bange og havde allermest brug for mig. Han har formentlig forsøgt at svømme under den is han ikke kunne komme op på. Forstår slet slet ikke at den tykke is jeg nærmest ikke kunne bryde kan give efter for den lille dreng. Han elskede den sø og dykkede ofte efter pinde eller planter han kunne tage med på land for atter at springe i og dykke efter ting og sager - han var en vandhund af kaliber. Hidalgo var en helt særlig hvalp - han gav mig en følelse helt fra lille, af at han hørte til her. Så selv om alt fornuft sagde ikke 2 hvalpe på samme tid og jeg skulle egentlig slet ikke beholde en hanhund - ja så fik jeg første indre ro, da han ikke længere var til salg og vi besluttede, at han skulle blive hos os. Hidalgo var nem og meget nem at træne - han gjorde alt rigtig første gang og stod altid med logrende hale og ventede med dummien i munden til jeg sagde tak. Han var mageløs min lille sorte dreng. At han skulle rives fra os på tragisk vis og jo i en helt meningsløs ung alder - det har sat sine dybe spor. Min kære lille Hidalgo - jeg håber du blev modtaget trygt og kærligt, da du løb over regnbuebroen. En dag vi aldrig aldrig glemmer - en dag, som har sat sine dybe spor...............

_____________________________________________________________________________________________________________

DKK International Udstilling/DKC International Show 11.02.2012

Dommer/Judge: Arne Foss (N)

Lab Showtime's Hidalgo: VG Juniorklasse/ Very good Juniorclass

Lab Showtime's Buffalo Girl: VG Juniorklasse/Very good Juniorclass

Lab Fairytale's All Dressed Up: Excellent åben klasse/Excellent open class

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DRK Skue/DRC unoff. show 04.02.2012

Dommer/Judge: Kaj Falk Andresen (DK)

Lab Showtime's Hidalgo: VG 4. vinder Juniorklasse/Very good 4.winner Juniorclass

Lab Showtime's Buffalo Girl: Excellent 1.vinder m. CK Juniorklasse/Excellent 1.winner with Cc-quality Juniorclass

Lab Fairytale's All Dressed Up: Excellent 2. vinder m. CK BTK4 Åben klasse/Exellent 2.vinder with Cc-quality 4.best bitch open class

Stor tak til Ida for hjælpen - da begge mine piger skulle til bedømmelse i bedste tæve.

DRK Brugsprøve/DRC Working Trial 04.02.2012

Dommer/Judge: Kim Juul-Henriksen

Lab Showtime's Hidalgo: Bestået/Passed

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DRK uoff. Workingtest/DRC unoff. Workingtest 28.01.2012

Lab Fairytale's All Dressed Up: Begynderklasse ikke bestået

Gabbie stod i højt gear i dag og løste de fleste opgaver uden problemer - dog var hun lidt for hurtig på aftrækkeren, så hun lagde ud med 3 knaldapporter. Det giver et nul for hver, så der blev ikke hentet mange point hjem i dag - så der er noget at arbejde med til næste gang.

Post 1: Fri ved fod og 2 enkelt markeringer: Fri ved fod 19 point og markeringer hentet, men på knald 0 point. Post 2: frit søg på 9 dummier, her skulle der hentes 4 stk på 4 min - Gabbie bragte 2 uden for tid. Det voldte hende lidt problemer, at der var 50 m fra startlinien til første række af dummier 5 point. Post 3: 2 enkelt markeringer, som hun hentede fint, men på knald, 0 point!

_______________________________________________________________________________________________________________

DKK Nytårsskue/ DKC unoff. Show in Gjern 14.01.2012

Dommer/Judge: Fiona Buchanan (Skotland)

Lab Showtime's Hidalgo: SL 1.vinder BIM hvalpeklasse/Very promising 1.winner BOS puppyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl: SL 1. vinder BIR hvalpeklasse/ Very promising 1.winner BOB

(Buffy blev udtaget blandt de 8 bedste hvalpe i BIS -hvalp, blandt 27 hvalpe - det rakte dog desværre ikke til en BIS placering idag)

Lab Fairytale's All Dressed Up: Excellent 1.vinder BTK1 BIR Åben klasse/Excellent 1.winner best bitch BOB open class

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

DRK Vinterskue/ DRC uoff. Show in Århus 08.01.2012

Dommer/Judge: David Wilmshurst (GB) aut.

Lab Showtime's Hidalgo: SL 1.vinder BIM Hvalpeklasse/Very promising 1. winner BOS puppyclass

Very smart upstanding black. Fair headshape. Needs to break in stop. Strong neck leading in to very good lay of shoulder. Good topline, moderate depth of body. Strong hindquarters. Excels in length of leg. Enough bone, neet feet. Correct coat. A little high at tail in movement. Sound movement.

Lab Showtime's Buffalo Girl: SL 1.vinder BIR BIS 2 Hvalpeklasse/Very promising 1.winner BOB BIS 2 puppyclass

Very smart feminine black. Beautiful outline. Excels in head + expression. Stunning reach of neck and lay of shoulders. Very good in upperarm. Powerful hindquartes with good wiclth of second thigh. Correct coat, excellent length of leg to balance. Tight feet.

Lab Fairytale's All Dressed Up: Excellent 1.vinder BTK 1 BIR BIS 2 CK-klasse/Excellent 1.winner Best Bitch BOB BIS 2

Beautiful yellow of outstanding quality. Excellent head + expression. Super reach of neck + front assembly. Excellent topline + tailset. Excels in body and depth, spring of rib + correct weight. Powerful hindquarters. Superb first + second thigh. All rounded off by correct coat and tail. Very sound on the move. In a class of superb bitches!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

DCH Afslutningsprøve Hvalpehold i Nordjylland/DCH unoff. obedience test puppyclass

Lab Showtime's Open Range "Smilla": 85 point (max. 100 point)

Stort tillykke til Helle og Smilla, som er klar til C-klassen efter jul

________________________________________________________________________________________________________

DRK Juleskue/DRC unoff. show in Nørager 03.12.2011

Dommer/Judge: Riitta Liisa Lehtonen (Finland)

Lab Showtime's Hidalgo: SL 1. vinder BIM hvalpeklasse/ Very promising 1. winner BOS puppyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl: SL 1. vinder BIR BIS 2 hvalpeklasse/ Very promising 1. winner BOB Biss 2 puppyclass

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

DKK Udstilling/DKC Show in Herning 06.11.2011

Dommer/Judge: E. Rennerfelt (S)

Lab Showtime's Hidalgo SL 2. vinder hvalpeklasse/ Very promising 2. winner puppyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl SL 1. vinder BIM hvalpeklasse/ Very promising 1. winner BOS

_________________________________________________________________________________________________________

DKK Udstilling/DKC Show in Herning 05.11.2011

Dommer/Judge: E. Rennerfelt (S) & Jan Herngren (S) Hvalpe/puppies

Lab Showtime's Hidalgo SL 3. vinder hvalpeklasse/ Very promising 3. winner puppyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl L hvalpeklasse/ Promising puppyclass

Lab Fairytale's All Dressed Up Excellent mellemklasse/ Excellent intermediate class

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DRK Skue Reg. Centrum/ DRC unoff. show in Horsens 17.09.2011

Dommer/Judge: Marianne Baden (DK)

Lab Showtime's Hidalgo SL 1. vinder BIR BIS 2 - Babyklasse/Very promising 1. winner BOB BIS 2 - Babyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl SL 1. vinder BIM - Babyklasse/ Very promising 1. winner BOS - Babyclass

Lab Fairytale's All Dressed Up Excellent 1. vinder BTK 2 - CK-klasse/ Excellent 1. winner 2. best bitch

 

Stort tillykke til  søster Filou (Lab Fairytale's Attitude) og Ida med sejren idag - Flot og Velfortjent!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

DRK Retrieverdag/DRC  unoff. Workingtest and Show in Fussingø 10.09.2011

Dommer/Judge: Kaj Falck Andresen (DK)

Lab Showtime's Hidalgo SL 1.vinder BIM - Babykl/Very Promising 1.winner BOS - Babyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl SL 3.vinder - Babykl/Very Promising 3.Winner - Babyclass

Lab Fairytale's All Dressed Up Exellent 2.vinder BTK 2 - Åben kl/Exellent 2.winner 2. best bitch - Open Class

Dommer/Judge: Marlene Birkebæk, Jens M. Jensen, Birger Knudsen, Per Hjermitslev og Leoni Meldgård

Workingtest Begynder/Workingtest Novice Class: Ikke bestået 34 point/did not pass

Post 1: Enkel markering vand, Post 2: Enkel markering med tilbagesending, Post 3: Retningsbestemt søg, Post 4: Tramp med 2 enkel markeringer, Post 5: Enkel markering.

Gabbie debuterede på WT begynderklasse og arbejdede rigtig godt på alle posterne. Hun løste samtlige opgaver - også de elementer hun aldrig er blevet præsenteret for, så jeg er meget tilfreds med hendes præstation, selv om et par dummier på jorden og en bytter kostede en del point. Nu har vi noget vi må arbejde videre med til næste gang.

______________________________________________________________________________________________________________________________

DRK Hvalpeshow/ DRC Puppy Show in Nordjylland 04.09.2011

Dommer/Judge: Yngve Andersen (N)

Lab Showtime's Hidalgo "Hidalgo" SL 1.vinder BIM - Babykl/Very Promising 1.winner BOS Babyclass

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy" SL 1. vinder BIR BIS2 - Babykl/Very Promising 1.winner BOB BIS2 Babyclass

Tak til Anita Hansen for hjælpen i ringen til BIR/BIM - Thank you very much, Anita for helping me in BOB/BOS

 

DRK Labrador Certifikatudstilling/DRC Labrador Show in Nordjylland 28.08.2011

Dommer/Judge: Margaret Brown GB
Lab Showtime's Hidalgo "Hidalgo" - babyklasse/babyclass

Very promising puppy balanced outline, good head and expression, first class coat, sound and free on the move

SL 2.bedste baby/Very Promising 2.best babypuppy

 

 

 

 

Lab Showtime's Buffalo Girl "Buffy" - babyklasse/babyclass

Feminine head, well set ears, good topline, first class coat, lovely balanced outline, moved extremely well

SL 2. bedste beaby/Very Promising 2.best babypuppy

 

 

 

 

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" - mellemklasse/intermediate class

Excellent young yellow, so very well presented, handler alows you to see the bitch without any fuss. So well constructed, excellent neck and shoulders, has strength in quarters, to give her balance and outline. Coat is correct length and density but a bit soft to the touch, free and easy mover.

Excellent 2. vinder m.CK/Excellent 2.winner with CC-quality

Calendar Girl Of Tintagel Winds

01.03.2007 ~ 05.06.2011

Vi har alt for tidligt mistet vores højtelskede og altid glade Callie. Hun var en éner, en helt særlig hund som har givet os så mange oplevelser på den alt for korte tid, hun var hos os. Det er urimeligt, uforståeligt og helt ubærligt, at skulle undvære hende - hun vil altid have en særlig plads i vores hjerter. Callie er nu i hundehimlen, men lever videre i de 8 små hvalpe.

We have all to soon lost our sweet and loved girl Callie. She was one of a kind - she was everything we have hoped for and a lot more. It's deverstating that she isn't here anymore and we miss her all the time. She was a special girl and will forever be in our memories

DKK National udstilling/DKC National show in Tønder 03.04.2011

Dommer/Jugde: Inga Bonnez (DK)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" Excellent 3. vinder mellemklasse/Excellent 3. winner intermediate class

DRK Skue og Brugsprøve/DRK Obedient test and inofficial show in Lyne 05.02.2011

Dommer/Jugde: Sverre Sand (Skue/Show) Kurt Henriksen (Brugsprøve/Obedient test)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" Excellent m. CK Juniorklasse & Brugsprøve bestået/Excellent with CC-quality Junioerclass and Obedient test passed

Stort tillykke til Helle & Lab Fairytale's Breakfast In Bed "Tracy" som bestod brugsprøven samme dag.

Foto: Helle Holm Madsen

DRK Certifikatudstilling/DRK Internationan Show in Næstved 05.12.2010

Dommer/Jugde: Mrs. Jane Palmer GB

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" Excellent Juniorklasse/Excellent Juniorclass

Calendar Girl Of Tintagel Winds "Callie" Excellent 3. vinder Championklasse/Excellent 3.winner Championclass

Sundhedsresultater/Health result 17.11.2010

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" Hofter/Hips: AA, Albuer/Elbows: 00, OCD: Fri/Clear

EIC: Clear  CNM: Clear

International udstilling Hannover/International show in Hannover 30.10.2010

Dommer/Jugde: Brian Hayward (GB)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie"  Excellent juniorklasse/Excellent Junior Class

Calendar Girl Of Tintagel Winds "Callie" Excellent 1.vinder m. VDH Cert i brugshundeklasse/Excellent 1.winner VDH Cert in workingklass

DKK Certifikatudstilling i Vejen/DKK CAC Show in Vejen 14.06.2010

Dommer/Jugde: Hans Almgren (Sverige/Sweeden)

Calendar Girl Of Tintagel Winds "Callie" Exc. 1.vinder BTK1 m/Cert + CACIB + BIM/Exc. 1.winner best bitch with CC + CACIB + BOS

NY DANSK CHAMPION/NEW DANISH CHAMPION

DRK Labrador Certifikatudstilling/DRK Labrador Show 26.06.2010

Dommer/Jugde: Hannele Jokisilta (Finland)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" SL 4.vinder Hvalpeklasse/ Very promising 4.winner Puppyclass

Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie" Excellent Brughundeklasse/ Excellent Workingclass

DRK Certifikatudstilling/DRK Show 25.06.2010

Dommer/Jugde: Kirsi Luomanen (Finland)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" SL Hvalpeklasse/ Very promising Puppyclass

Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie" Excellent Brugshundeklasse/Excellemt Workingclass

Foto: Helle Holm Madsen

DKK World Dog Show 24.06.2010

Dommer/Jugde: Kari Järvinen (Finland)

Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" Lovende Hvalpeklasse/Promising Puppyclass

Dommer/Jugde: Eava Rautala (Finland)

Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie" Excellent 3. vinder Brugshundeklasse/ Excellent 3. winner Workingclass

DRK Trippelarrangement Ulfborg/DRK inofficiel field trial 22.05.2010

Dommer/Jugde: Danny Fraizer

Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie" 2. præmie åben klasse/2.price open class

Kritik:

Fri ved fod: bør forbedres, ro på post: ok, Skudfasthed: ok, Markeringsevne: post 1 meget flot, dobbeltmarkering: meget flotte, Vandarbejde: går villigt i vand, Dirigering: Flot, Vildtbehandling: pæne afleveringer, Søg: søger godt, dækker hele området mangler tempo til sidst. Helhedsindtryk: God jagthund, viser gode færdigheder for jagt og prøver, men mangler lidt Hinter og mangler tempo til sidst i søget.

DRK Labrador Certifikatudstilling/DRK Labrador Show 11.04.2010

Dommer/Jugde: Sven Slettedal (N)

Brugshundeklasse: Calender Girl of Tintagel Winds "Callie" Exc 3.vinder/Exc 3.winner

Babyklasse: Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie" SL 1.vinder BIR/Very promising 1.winner BOB

DKK Kreds 4 Skue i Steppinge/DKK Unofficial show 28.02.10

Dommer/Jugde: Sussie Svoldgaard (DK)

Brugshundeklasse: Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie": VG 1.vinder BTK2/VG 1.winner 2.best bitch

Babyklasse: Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie": SL 1.vinder BIR BIS3/VG 1.winner BIR BISS3

DRK Vinterskue i Lyne/DRK Unofficial show 07.02.2010

Dommer/Jugde: Sven Slettedal (N)

CK-klasse: Calendar Girl of Tintagel Winds "Callie": Excellent 1.vinder/Excellent 1.winner

Babyklasse: Lab Fairytale's All Dressed Up "Gabbie": SL 1.vinder BIR BIS1/VG 1.winner BOB BISS1

Kritik:

3 mdr, velbalanceret hvalp. Meget høj kvalitet. Kønt hovede og udtryk. Meget god hals og front. Ret ryg. God kropsdybde. Meget gode benstammer. Bevæger sig meget godt. Meget flot ekvipage.

 

 

Nyheder/News 2009